ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Νέα και Παράξενα-Σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης και ειδήσεων-alternative informations

Το Περίεργο Κόμικ που Χρηματοδοτείται από την ΕΕ και Προβλέπει Πανδημία, με τους Παγκοσμιοποιητές ως Σωτήρες-Bizarre EU-Funded Comic Book Predicted Pandemic, With Globalists As Saviours

Posted by satyrikon στο 16 Μαΐου, 2020

Φωτογραφία προφίλ για τον χρήστη Tyler Durden

Συντάχθηκε από τον Steve Watson μέσω του Summit News,

Ένα παράξενο κόμικ που  δημοσιευτηκε με αναθεση για εκδοση από την Ευρωπαϊκή Ένωση  το 2012 πρόβλεψε με τρομερή ακρίβεια αυτό που έχει ξεδιπλωθεί σήμερα με την παγκόσμια πανδημία Covid-19. Ωστόσο, σε αυτήν την προπαγανδιστική παρουσίαση της επιδημίας, οι μη εκλεγμένοι παγκοσμιοποιητές γραφειοκράτες σώζουν τον πλανήτη.        

Το κόμικ, με τίτλο «Infected», ήταν μια παραγωγή του σκέλους διεθνούς συνεργασίας και ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Δεν προοριζόταν για ευρεία δημόσια κατανάλωση, αλλά για διανομή εντός των θεσμικών οργάνων της ΕΕ. Μόνο μερικές εκατοντάδες κόμικς δημιουργήθηκαν.

Η περιγραφή της ΕΕ για την παράξενη δημοσίευση αναφέρει ότι «Παρόλο που η ιστορία μπορεί να είναι φανταστική, εντούτοις συνδέεται με ορισμένες πραγματικές πληροφορίες».

 

Το γραφικό μυθιστόρημα απεικονίζει επιστήμονες μέσα σε ένα εργαστήριο στην Κίνα που πειραματίζεται με θανατηφόρα παθογόνα:Ένας χρονοταξιδιώτης ήρωας ταξιδεύει από το μέλλον, προειδοποιώντας τις αρχές για την επικείμενη πανδημία, και παρουσιάζει ένα αντίδοτο, προτού γίνει γρήγορα στόχος τυχοδιωκτών που θέλουν να κλέψουν τη θεραπεία και να την πουλήσουν σε φαρμακευτικές εταιρείες :Η ιστορία περιλαμβάνει τη μετάδοση ενός νέου ιού από ζώα σε ανθρώπους σε μια γεμάτη υγρά αγορά:

«Πράγματι, φανταστείτε αν μολυνθήκατε σε αυτήν την αγορά από έναν νέο μεταδοτικό ιό.» λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του ΟΗΕ για τις μεταδοτικές ασθένειες, προσθέτοντας ότι «πιθανότατα δεν θα το συνειδητοποιούσατε μέχρι το τέλος της περιόδου επώασης».

Η δημοσίευση υποδηλώνει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα επιδεινώσουν την εξάπλωση της νόσου, με τον σύμβουλο να προσθέτει ότι «Θα είχατε επιστρέψει στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική ή την Αυστραλία, όπως είχε προγραμματιστεί μέσω διεθνούς αεροδρομίου.»

Το καρτούν απεικονίζει την αποτυχία ενός παγκόσμιου οργανισμού υγείας να δράσει αρκετά γρήγορα για να σταματήσει μια πανδημία:Προβλέπει επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης, τα οποία καθιστούν την καθημερινή ζωή «εντελώς αφόρητη»:

Το έργο ολοκληρώνεται με μια ακρόαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία οι Βρυξέλλες πιέζουν για μια πιο ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή συνεργασία σε παγκόσμια θέματα υγείας, αντικατοπτρίζοντας  μια πραγματική πρωτοβουλία που είναι γνωστή ως «One Health».Οι παγκοσμιοποιητές επαινούνται για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και τη διανομή ενός εμβολίου στον κόσμο:

Ήταν αυτός ο προγνωστικός προγραμματισμός ή απλώς μια παράξενη σύμπτωση;

Το 2020, στην πραγματικότητα, η ΕΕ έχει  στραφεί προς την Κίνα και ανεχτηκε την λογοκρισία  σχετικά με το ξέσπασμα του ιού.

Η ΕΕ έχει επίσης επικριθεί σοβαρά από τα κράτη μέλη και τους εμπλεκόμενους για  μνημειακές αποτυχίες λόγω της εσωτερικής γραφειοκρατίας .

Ο  επικεφαλής επιστήμονας της ΕΕ παραιτήθηκε ακόμη και  λόγω της  ανεπαρκούς αντίδρασης για τον κοροναϊό  από το ίδρυμα.

Στη φαντασία των Ευρωκρατών, η παγκοσμιοποίηση σώζει τον πλανήτη.

Στην πραγματικότητα, καταλήγει σε μαζικό θάνατο και παγκόσμια τυραννία.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΟΜΙΚ ΕΔΩ

Σχολιάστε