ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Νέα και Παράξενα-Σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης και ειδήσεων-alternative informations

ΠΟΥΤΙΝ – PUTIN – Путин

7 Σχόλια to “ΠΟΥΤΙΝ – PUTIN – Путин”

  1. Ζυγός βλέπω ο Πούτιν στην ιστοσελίδα – μου αρκεί αυτή η πληροφορία, καλό βίντεο. Έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους πολλοί σε αυτόν και εμπνευστεί. Εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Μένω ουδέτερη αλλά σαφέστατα ο άνθρωπος είναι κεφάλι όχι αμφιβόλου iq σαν κάτι άλλους «ηγέτες». Αυτό που πραγματικά εύχομαι είναι να υπάρχει επιτελείο και ικανοί αντικαταστάτες του, να έχει προνοήσει γι’ αυτό.

  2. Goldendawn said

    καλος καριολακος κ αυτος…μαθετε ολοι τι κουφαλιες εχει κανει στην χωρα του αυτος….κ ομως ειναι κατι αλλους ηγετες απλα δεν βγαινουν τα δικα του στην φορα!!

  3. satyrikon said

    @Goldendawn
    αν έχεις να γράψεις κάποιο σχόλιο γραφτο αλλοιώς δεν χρειάζεται να σχολιάζεις βρίζοντας.
    Σε παρακαλώ να σταματήσεις να ανοηταίνεις και να συνέλθεις,διαφορετικά θα σε αποβάλλω απο το μάθημα…

  4. ΓΔΚΠΔ said

    Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο πλέον.

  5. satyrikon said

    @ΓΔΚΠΔ
    Ευχαριστώ για την επισήμανση.
    Το αντικατέστησα ήδη.

  6. @888999 said

    Πράγματι δεν γνωρίζουμε τα έργα του κ. Πούτιν προς των ρωσικό λαό, εκτός από αυτά που δημοσιεύουν κάποιοι για να τον απαξιώσουν και καλά του κάνουν, γιατι πρέπει να μάθει και αυτός, ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
    Και για όσους δεν γνωρίζουν τα αίσχη του Κ Πούτιν, θα αναφέρω όσα μου έρθουν στο μυαλό χωρίς να ψάξω σε αρχεία και δημοσιεύματα , ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 1) Όχι μόνο ανασυγκρότησε την Ρωσία ,αλλά την έκανε και μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη 2) Υπερδύναμη στο διάστημα που σημαίνει ότι ΔΕΝ απογειώνεται τίποτα χωρίς την έγκριση του για οποιοδήποτε διαστημόπλοιο, είτε ανιχνευτή του διαστήματος είτε δορυφόρο της γης ή της σελήνης. 3) Υπερδύναμη στην ενέργεια σχεδόν προς το παρόν τουλάχιστον όλοι η Ευρώπη και όχι μόνο και σε σημείο να προσεύχονται όλοι για την καλή του υγειά, μην τα πάρει στο κρανίο και όχι να κλίση τις στρόφιγγες, αλλά να απαγορεύσει και στις ίδιες τις χώρες να αυτοσυντηρηθούν με δική τους ενέργεια. 4) Υπερδύναμη οικονομικά Ο Πούτιν είναι ο μοναδικός υπάρχον πραγματικά πλανητάρχης που θέλοντας να βοηθήσει των ρακέντητο και πεινασμένο λαό της Αμερικής, ζήτησε να εξαγοράσει της τράπεζες αυτής της διαλυμένης χώρας, για να την βγάλει από την σχεδιασμένα οικονομική κρίση. 5 ) Υπερδύναμη σε αμυντικά και επιθετικά συστήματα σε βαθμό να μπορεί να προκαλεί με ευγενικό τρόπο πάντα. Όλη την Ευρώπη ,την δήθεν και την τάχα υπερδύναμη Αμερική , και όλους αυτούς φυσικά που δηλώνουν σύμμαχοι των ρακέντητων αμερικανών 6) Ο Πούτιν έχει θωράκιση την Ρωσία σε σημείο και την υπερασπίζεται χωρίς να επιτρέπει να σκεφτούν όση συνορεύουν με την Ρωσία να καταπατήσουν έστω και ένα τετραγωνικό ρωσικού εδάφους, 6) Δεν είναι έθνοπροδότης 7)Δεν είναι μαριονέτα της Ν.Τ.Π .8) Δεν υποκρίνεται στων ρώσικο λαό . Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει προδώσει και ξεπουλήσει τα βόρεια σύνορα του δεν πρόδωσε και δεν παραχώρησε κανένα ιστορικό όνομα της Ρωσίας .9) Δεν πρόδωσε και δεν ξεπούλησε ούτε ένα τετραγωνικό εναέριου ρωσικού χορού 10) Δεν πρόδωσε και δεν ξεπούλησε ούτε ένα εκατοστό του μιλίου ρωσικής θάλασσας 11) Δεν πρόδωσε και δεν ξεπούλησε κανένα από τα ρώσικα νησιά 12 ) Δεν επέτρεψε σε κανέναν εχθρό του να δολοφονεί τους πιλότους του και τους δολοφόνους να τους χαρακτηρίζει φίλους. Είπαμε δεν είναι προδότης.
    13) Δεν εξευτέλισε παγκόσμια των ρωσικό λαό δεχόμενος την υποστολή τις σημαίας του και την δολοφονία τον στρατιωτών του.14.) Δεν ταπείνωσε ποτέ των ρωσικό λαό .15 ) Δεν απαγόρευσε δικτατορικά την αναγραφεί του θρησκεύματος 16) Δεν πρόδωσε την ιστορία της Ρωσίας 17) Δεν δημιουργεί τρομοκρατικές οργανώσεις για να υποτάξει των ρώσικο.18 ) Δεν ξεπουλάει τίποτα προς χάριν των βρομιάρηδων λαθρομεταναστών που μαζεύονται στην Ρωσία 19) Μεταξύ των δύω επιλογών που έχει ,ή να είναι ρατσιστής κατά των ρώσων ή ρατσιστής κατά των λαθρομεταναστών έχει επιλέξει να στηρίζει τους ρώσους 20) Δεν προδίδει των ρωσικό λαό βάζοντας των στην ανεργία παραχωρώντας τις θέσεις εργασίας στους λαθρομετανάστες 21) Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ .Ο Πούτιν έχει και μερικά προτερήματα. Δεν ξέρει να χορεύει προδοτικό ζεϊμπέκικο .Δεν ξέρει να κάνει προδοτικές κουμπαριές Δεν ξέρει να ποδοπατεί την σημαία του Δεν ξέρει να κλίνει της βιομηχανίες της χώρας του. Τα εγκλήματα και τα προτερήματα του Πούτιν με ανησυχούν παρά πολύ .Ίσως πρέπει να πάρει μαθήματα από τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΡΙΖΑ .ΕΙΝΑΙ όλοι τους άψογοι και διακεκριμένοι και οι καταλληλότεροι για να παραδώσουν μαθήματα στον ΠΟΥΤΙΝ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΡΙΖΑ
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ Στο google γράφοντας στην αναζήτηση ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Θα βρείτε το αρχείο (Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ

  7. Με την ευκαιρία, ο σύντροφος Πούτιν, θυμάμαι, όταν πήρε τα ηνία της Αρκούδας από τον μεθυσμένο Γιέλτσιν, χρειάστηκε λεφτά. Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποίησε για να γεμίσει τα άδεια ταμεία του κράτους του, ήταν η “καταχρηστική” κατάσχεση των περιουσιών ορισμένων από τους αντιπολιτευόμενους που, μια δεκαπενταετία πριν, τη νύχτα της πτώσης του “κομμουνιστικού” καθεστώτος, μετατράπηκαν από διαχειριστές του κρατικού πλούτου, σε μεγιστάνες ιδιοκτήτες του.

    Πλούτος υπάρχει, “λεφτά υπάρχουν” και στον τόπο μας, τηρούμενων των αναλογιών. Σωρευμένος πλούτος αποκτημένος άλλοτε με ανηθικότητα κι άλλοτε με μέσα αμφίβολης ηθικής και πάντως αφορολόγητος, εντός, εκτός και επί τα αυτά των ορίων της νομιμότητας. Χρειάζεται να πραγματοποιηθεί όχι μόνον ο λογιστικός έλεγχος του χρέους αλλά και να ξεκινήσει μια σοβαρή συζήτηση για τα αίτια που το δημιούργησαν αυτό το χρέος: την σπατάλη, τον παρασιτικό παραγοντισμό και τη διαφθορά που ακόμα και σήμερα, την εποχή της γελοιότητας και των συσσιτίων, συνεχίζει να διέπει αυτή την κοινωνία οριζόντια και κάθετα.

    Κάποια από αυτά τα λεφτά που, πράγματι, υπάρχουν, διακινήθηκαν μέσω τραπεζών και τα ίχνη τους είναι ανεξίτηλα. Άλλα κινήθηκαν με βαλίτσες, κι όσα δεν ξοδεύτηκαν στον αγοραίο έρωτα της κατανάλωσης, έγιναν τσιμέντα και πισίνες στο κύμα. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία, κι όσα από αυτά δεν είναι καταχωρισμένα στα αρχεία των τραπεζών, μπορούν να στοιχειοθετηθούν στις χειρόγραφες σημειώσεις, τις διάσπαρτες, στα κιτάπια των υποθηκοφυλακείων της χώρας.

    Θα ασχοληθεί κανείς ή θα συνεχίσετε να αναλώνεστε τρώγοντας τα άνοστα μουστάκια σας με επιδόρπιο τις συντάξεις και τα φάρμακα των απελπισμένων?

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/05/insomnia.html

Σχολιάστε