ΝΕΑ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΤΡΟ ΦΕΛΛΟΥ

Νέα και Παράξενα-Σελίδες εναλλακτικής πληροφόρησης και ειδήσεων-alternative informations

Όσοι είχαν μετοχές ΑΤΕ μετά το κλείσιμο της αγοράς στις 27 Ιουλίου 2012 την Δευτέρα 30 Ιουλίου μην ξαφνιαστούν. Δεν θα υπάρχουν μετοχές χάθηκαν οι μετοχές και όλα τα χρήματα που είχαν επενδυθεί σε αυτές. Όπως χάθηκαν οι μετοχές στην νέα Proton bank έτσι χάνονται και οι μετοχές στην good ATE.

Posted by satyrikon στο 27 Ιουλίου, 2012

Όσοι είχαν μετοχές ΑΤΕ μετά το κλείσιμο της αγοράς στις 27 Ιουλίου 2012 την Δευτέρα 30 Ιουλίου μην ξαφνιαστούν. Δεν θα υπάρχουν μετοχές χάθηκαν οι μετοχές και όλα τα χρήματα που είχαν επενδυθεί σε αυτές. Όπως χάθηκαν οι μετοχές στην νέα Proton bank έτσι χάνονται και οι μετοχές στην good ATE.

μέσω Με μετρητά και με P/BV κάτω του 0,5 έκλεισε το deal μεταξύ της Πειραιώς και της good ATE Bank – To funding gap περί τα 5,5 δισ που καλύπτει το ΤΧΣ όπως και τα 500 εκατ πρόσθετο κεφάλαιο – Οι όροι της συμφωνίας ενός καλού deal – Διαγράφηκαν οι μετοχές.

Enhanced by Zemanta

2 Σχόλια to “Όσοι είχαν μετοχές ΑΤΕ μετά το κλείσιμο της αγοράς στις 27 Ιουλίου 2012 την Δευτέρα 30 Ιουλίου μην ξαφνιαστούν. Δεν θα υπάρχουν μετοχές χάθηκαν οι μετοχές και όλα τα χρήματα που είχαν επενδυθεί σε αυτές. Όπως χάθηκαν οι μετοχές στην νέα Proton bank έτσι χάνονται και οι μετοχές στην good ATE.”

  1. satyrikon said

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Αύριο το πρωί με το άνοιγμα της αγοράς μην διερωτηθείτε που είναι η μετοχή της ΑΤΕ…δεν υπάρχει διαγράφηκε

  2. giorgios vassiliadis said

    na pane na gamithoune i kleftes tou pasok k nea dimokratia pos ginete na eixame mono to arosto komati tis metoxis

Σχολιάστε